Assistentresa

Assistansbyrån i paradiset

Hej fantastiska kollegor & kunder!

Många har efterfrågat en till härlig konferensresa, som den vi gjorde ifjol. Det förstår vi, för det var verkligen en helt magisk upplevelse som vi önskar att vi kunde göra om så ofta som möjligt! Med allt som hänt både politiskt och mer lokalt ser förutsättningarna annorlunda ut och vi kan därför inte bjuda på någon sådan resa i år. Det finns bara ett enda sätt för Assistansbyrån Vilja att vidareutvecklas och skaffa bättre ekonomiska förutsättningar - fler kunder. Vi kommer aldrig att försöka bli ett jätteföretag, vi kommer alltid att vara det lilla, personliga företaget som styrs av hjärtat framför plånboken, men genom att ha några fler kunder kan vi utvecklas som verksamhet och få en större budget till det där "lilla extra" för våra anställda och kunder. Vi skulle bli en ännu bättre arbetsgivare och vi skulle kunna erbjuda ännu bättre kvalitet till våra kunder.

Ni, våra helt fantastiska assistenter och kunder, är vår absolut viktigaste tillgång - det är ju ni som är Assistansbyrån Vilja, och ingen är lika bra på att visa varför man ska vara kund hos oss som ni! 

Därför är vårt förslag följande: Gemensamt väljer ni ett av följande förslag på resor, som vi sätter upp som mål. Om vi lyckas dra in X kunder innan X/X åker vi! Alla som rekryterat minst en kund innan X/X bjuder vi på resan! Ni andra som vill följa med betalar 80% av självkostnadspris. Om vi lyckas dra in Y kunder innan X/X bjuder vi på hela kalaset för allihop! Det är tufft mål, men tillsammans klarar vi det! 

Vad händer om du rekryterar två kunder...? Då får du självklart bjuda med dig en av dina kollegor!

Om vi inte når målet för att åka, men du ändå har rekryterat en kund ska du självklart inte stå lottlös, utan belönas då så här.

Dubrovnik

Ljuvligt klimat, sol & bad, underbar sydeuropeisk mat och massor av kultur och historia!
Vad sägs om: en trave pocketböcker, badkläder, fulladdat kamerabatteri och en vecka där vi varvar konferens, utbildningar, workshops och fullständig avkoppling! Sjunk bekvämt ner på kritvit sand med en iskall öl, ta en promenad på gamla stengator, simma i turkost vatten och njut bara njut.

Dubai

Makalösa skyskrapor, världens lyxigaste hotell, sanslös shopping och oändliga stränder.
Dubai är en sådan plats som måste ses med egna ögon för att man ska tro att det är på riktigt. Fullständigt toppmodernt och högteknologiskt, mitt i Förenta Arabemiratens öken. Kort flygtid och låååång härlig sommarsäsong! Här utforskar vi hur olika kulturer möts och hur ett så nybyggt samhälle ser ut och anpassas efter olika behov.

Aten

Vänta, sa du storstadsliv med shopping och nattklubbar OCH värme, sol och bad...?
Lite fantastisk grekisk arkitektur, massor av historia och helt sanslöst god mat på det, och vi ger dig: Aten!
Om de gamla grekerna kunde utforma demokratin, matematiska formler och allehanda vetenskap måste ju detta vara en alldeles ypperlig plats för oss att ha en riktigt givande och spännande konferensresa!

Mallorca

Eftersom fjolårets konferens blev en sådan succé, och den här underbara ön har så mycket mer att erbjuda, måste Mallorca självklart få vara ett alternativ! Härliga stränder, fantastisk natur med smala slingrande bergsvägar, glittrande hamnar och oemotståndlig spansk mat. Vem vill inte delta i utbildning och möten i palmernas skugga?