Start

Hinder är till för att hoppa över

Vi är alla olika. Lika olika som vi är på utsidan är vi också på insidan. Men en sak har vi alla gemensamt: vi är alla värda precis, exakt lika mycket, och förtjänar samma möjligheter till ett rikt, självständigt och fantastiskt liv.

Personlig assistans är inte en lyxprodukt. Att du ska få äta mat, ta en härlig dusch och klä på dig rena kläder, njuta av en kopp kaffe, låna en spännande bok på biblioteket, eller träffa en kompis är fullständigt självklart, och något de allra flesta gör hela tiden utan att ens reflektera över det. Men hur gör man det om man inte kan ta sig ur sängen själv? Hur brer du då din smörgås, ringer din farmor eller går på toaletten?

Där kommer vi in i bilden. Vi brinner för personlig assistans. Vi vill riva bort hinder, så att du som funktionshindrad bara får fungera. Som kund står du alltid i centrum hos oss. Vi vill att du ska ha de allra bästa möjligheterna att leva ett
självständigt liv och vi vill att du ska ha en assistans som alltid utgår från dina egna behov och önskemål. Hos oss möts du av flexibilitet och en vilja att anpassa verksamheten efter just dina behov. Hos oss finns alltid viljan – och med den följer möjligheterna!

Vi frågade vad våra kunder och personliga assistenter tycker om oss och det här är några av de svar vi fick:

- "Assistansbyrån Vilja har stor kunnighet i assistans- och personalfrågor, det är ordning och reda, vilket ger trygghet"

- "Man får skräddarsydda lösningar efter behov och önskemål"

- "De visar stort engagemang i allt som rör kunden och de anställda"

- "Man känner sig delaktig och får full insyn i det som händer i företaget och i branschen"

- "Det är alltid lätt att komma i kontakt med någon på kontoret oavsett tid på dygnet och man får snabbt svar på frågor eller hjälp med saker"

3 years ago

Timvikarie sökes i Bollnäs!

Vi söker just nu en extra timvikarie till kille i Bollnäs med fysisk och psykisk funktionsnedsättning. Det handlar om att hoppa in vid behov och passar bäst för ... See more

3 years ago
Foton från Assistansbyrån Viljas inlägg

I dag har vi finbesök på Trädgårdsgatan!! Caroline Söder och hennes söta Melissa! ❤️ En blivande assistent, kanske! 😍

3 years ago

Jiiipppiii!!! FUB’s bingoavslutning i kväll....å det blev vinst!!🎉🎉🎉 Daniel & Sussi

3 years ago

Personlig assistent till 25-årig tjej i Österfärnebo

Vi söker en vikarierande personlig assistent till en glad tjej med autism, intellektuell funktionsnedsättning och viss rörelsenedsättning. ... See more

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.