För att bli kund hos oss behöver du ha ett beslut om personlig assistans från Försäkringskassan eller kommunen. Om du inte har det kan vi hjälpa dig att ansöka!

Här kan du läsa om vad som krävs för att beviljas personlig assistans.

  1. Vi träffas hemma hos dig, på vårt kontor eller via webmöte och går igenom vad vi erbjuder och hur det fungerar att ha sin assistans hos oss. Det är viktigt att vi kan tillgodose dina behov och önskemål på allra bästa sätt.
  2. När du känner dig redo för nästa steg träffas vi igen och går igenom avtalet
  3. När avtalet är klart startar vi de praktiska förberedelserna inför bytet

Den juridiska processen att byta assistansanordnare (eller välja för första gången om man nyligen blivit beviljas assistans) är väldigt enkel och går snabbt. Ofta, men inte alltid, följer eventuella befintliga assistenter med vid bytet av anordnare men om vi behöver rekrytera personliga assistenter tar det lite längre tid. Att hitta verkligt bra assistenter kan ta upp till 3 månader, och vi nöjer oss bara med de bästa 😉 Allt för att din assistans ska fungera på bästa sätt!

Bli kund hos oss

Vår värdering

Jobba hos oss

Så tycker våra kunder!

Så tycker våra kunder!

För mig är det viktigt att ha en arbetsgivare som får mig att känna mig hörd och delaktig. De här pusselbitarna tycker jag att Assistansbyrån Vilja har lyckats med. Jag vill varmt rekommendera Vilja till både nya kollegor och brukare. 

Genuint och personligt envbngagemang

Genuint och personligt engagemang

Genuint och personligt engagemang

Genuint och personligt engagemang

Assistansbyrån Vilja samarbeter med

Kort om oss

Assistansbyrån Vilja startade sin assistansverksamhet i juni 2013. From hösten 2020 erbjuder vi även hushållsnära tjänster. Företaget ägs av Susanne Westin, Jörgen Festin och Ulrika Westin som också utgör styrelsen

Här finns vårt kontor

Garluö 5, 82493 Hudiksvall

info@abvilja.se

010-165 00 85