Personlig assistans

För att du har rätt att bestämma över ditt liv och leva det så som du vill.

Läs mer

Om oss

Vi är det lilla företaget som verkligen levererar, genom att lyssna och anpassa.

Läs mer

Hushållsnära tjänster

Har ditt dygn också bara 24 timmar? Vi vill ge dig ett handtag när tiden inte räcker till.

Läs mer

Kontakt

Kom och ta en kopp kaffe, slå en pling eller skriv en rad!

Kontakt

Vår filosofi

Hinder är till för att hoppa över

Vi är alla olika. Lika olika som vi är på utsidan är vi också på insidan. Men en sak har vi alla gemensamt: vi är alla värda precis, exakt lika mycket, och förtjänar samma möjligheter till ett rikt, självständigt och fantastiskt liv.

Personlig assistans är inte en lyxprodukt. Att du ska få äta mat, ta en härlig dusch och klä på dig rena kläder, njuta av en kopp kaffe, låna en spännande bok på biblioteket, eller träffa en kompis är fullständigt självklart, och något de allra flesta gör hela tiden utan att ens reflektera över det. Men hur gör man det om man inte kan ta sig ur sängen själv? Hur brer du då din smörgås, ringer din farmor eller går på toaletten?

Där kommer vi in i bilden. Vi brinner för personlig assistans. Vi vill riva bort hinder, så att du som funktionshindrad bara får fungera. Som kund står du alltid i centrum hos oss. Vi vill att du ska ha de allra bästa möjligheterna att leva ett
självständigt liv och vi vill att du ska ha en assistans som alltid utgår från dina egna behov och önskemål. Hos oss möts du av flexibilitet och en vilja att anpassa verksamheten efter just dina behov. Hos oss finns alltid viljan – och med den följer möjligheterna!

Samarbetet

Det är människorna som gör AB Assistansbyrån Vilja. Våra kunder, våra medarbetare och våra samarbetspartners. Vi frågade några av våra kunder, och så här säger de:

Assistansbyrån Vilja har stor kunnighet i assistans- och personalfrågor, det är ordning och reda, vilket ger trygghet”

”Man får skräddarsydda lösningar efter behov och önskemål”

– ”Det är alltid lätt att komma i kontakt med någon på kontoret oavsett tid på dygnet och man får snabbt svar på frågor eller hjälp med saker”