Sök jobb

Sök jobb hos oss

Att söka jobb som personlig assistent
Personlig assistans är en individuell insats och rekrytering av personliga assistenter sker individuellt till varje kund efter just dennes krav och önskemål. Rekryteringsarbetet sker i nära samarbete med aktuell kund (eller dennes företrädare) som alltid ges största möjliga inflytande över vem som ska anställas.

För den som är beroende av personliga assistenter är det oerhört viktigt att rätt person anställs, att det känns rätt för kunden. Det är självklart viktigt att det känns rätt även för den anställde för att samarbetet ska bli bästa tänkbara. Det är vanligen de personliga egenskaperna, inte formella meriter, som avgör vem som är bäst lämpad för det aktuella jobbet. Du söker jobb hos oss genom att fylla i ett särskilt ansökningsformulär med en mängd frågor som hjälper oss att få en så bra bild som möjligt av vem du är. Det finns inget rätt eller fel svar på frågorna, allt handlar om att matcha rätt sökande med rätt kund.

Genom länkarna här nedan kan du antingen söka en specifik tjänst eller göra en allmän intresseanmälan för framtida personalbehov.

Utdrag ur belastningsregistret
Den som ska anställas som personlig assistent till en person under 18 år måste enligt lag lämna utdrag ur Polisens belastningsregister till arbetsgivaren. Undantag är föräldrar som ska arbeta med sina egna barn. Du beställer själv registerutdraget från nedanstående länk och lämnar det till oss. Du behöver inte lämna utdrag redan i samband med ansökan, det görs i ett senare skede av rekryteringen.
Registerutdragslänk http://www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/