Värderingar

Våra värderingar

DELAKTIGHET, GLÄDJE & ENGAGEMANG

Assistansbyrån Vilja startade sin verksamhet i juni 2013 och består idag av 69 anställda. Verksamhetsansvarig är Susanne Westin som med många års erfarenhet från assistansbranschen har stor kunskap om personlig assistans gällande lagstiftning, arbetsgivar- och personalfrågor. I företagets ledning finns också Ulrika Westin som arbetat som rektor under många år. Förutom lång erfarenhet som arbetsgivare, har Ulrika gedigen kunskap om skolan, skollagen och gällande förordningar, som borgar för att våra barn och ungdomar får den hjälp och det stöd i skolan som de har rätt till.

Efter många år som anställda i företag där verksamheten handlar om tjänster av människor till människor, växte en dröm fram om att skapa ett företag där stora vinster inte är det viktigaste men där delaktighet, glädje och engagemang är desto viktigare.

Tillsammans har vi en bred och gedigen kunskap om att driva verksamheter där service och omsorg står i fokus. Det bästa vi vet är att få människor runt omkring oss att må bra och vara lyckliga och nu kan vi ge våra kunder det där lilla extra som vi inte tycker vi fått möjlighet till tidigare.