LEDIGA TJÄNSTER

 Assistent till 38-årig kvinna i Delsbo, 75%

Vi söker just nu assistent till en kvinna på 38 år som sitter i rullstol pga en neurologisk sjukdom. Hon arbetsleder själv sina assistenter och behöver assistans med alla slags vardagssysslor, främst i hemmet i Delsbo men även utanför hemmet vid handling och andra aktiviteter. Att assistera vid skötsel/träning av hund ingår i arbetsuppgifterna. Både kortare resor inom landet och längre resor utomlands förekommer.

Du ska vara kvinna, ca 30-50 år. Erfarenhet och utbildning är inget krav, det är helt avgörande hur du är som person, att personkemin är den rätta. Det är viktigt att du är mycket lyhörd och förstår vikten av personlig integritet. Du måste också ha förmågan att vara flexibel och följsam. Du ska vara noggrann, ansvarsfull och rökfri, du bör även vara hundvan. Du behöver ha god fysik och gilla att gå långa promenader, oavsett väder.

Andra viktiga egenskaper är att du är glad, positiv, har humor och är en varm och social person. Det är en fördel om du bor i Delsbo med omnejd och har bil och körkort. Du kommer att vara tolk i olika situationer, du måste därför behärska svenska perfekt.

Arbetsplatsen har dygnspass, du har 10 pass på en 8-veckorsperiod.

Välkommen med din ansökan nu!

Sök jobbet!