LEDIGA TJÄNSTER

Assistanscoach, 50%, Hudiksvall

Är du vår nya kollega?

I Assistansbyrån Vilja är vi 75 personliga assistenter och administration som brinner för vårt uppdrag – att erbjuda våra kunder bästa tänkbara personliga assistans. Nu letar vi efter en strukturerad, noggrann och självgående medarbetare till kontoret på Garluö, Hudiksvall. Tjänsten är på 50% och kommer att innefatta blandade administrativa och personalledande arbetsuppgifter. Vi är en liten organisation men med stort hjärta och vi tror på personligt engagemang, delaktighet, arbetsglädje och gemenskap. Vi erbjuder dig en varm, trygg och personlig arbetsmiljö som doftar kaffe och ekar av skratt.

Vi söker dig som är riktigt noggrann och strukturerad, är mycket datorvan, arbetar obehindrat i Office-paketet och som har lätt att se vad som behöver göras och tar itu med det. Det är en stor fördel om du har erfarenhet från löne- och ekonomiarbete eller personalfrågor. Naturligtvis delar du våra värderingar och vill bidra till ett samhälle fritt från funkofobi, där alla människors lika värde är en självklarhet.

Sök jobbet!

Personlig assistent 67,5%, Umeå

Vill du bli en av våra våra fantastiska personliga assistenter, och hjälpa någon att leva ett så självständigt liv som möjligt?

Vi söker dig som vill jobba 3 vardagar i veckan 8-17, med en fantastisk kvinna över 70 år. Hon har en ryggmärgsskada till följd av olycka och behöver assistans med personlig omvårdnad såväl som hushållssysslor. Som personlig assistent är arbetsplatsen där brukaren befinner sig. Merparten av arbetstiden jobbar du hemma i villan där hon bor tillsammans med sin make men även ute på stan då hon handlar och gör ärenden eller andra aktiviteter.

Du är en glad och positiv tjej som söker ett deltidsarbete. Vilka 3 dagar i veckan du ska jobba kan vi bestämma gemensamt. Det kan finnas möjlighet att jobba mer än dessa 3 dagar i veckan men detta sker då på oregelbunden basis och planeras vartefter behov uppstår. Att jobba som personlig assistent kräver stor lyhördhet, ödmjukhet och flexibilitet. Du behöver självklart ha baskunskaper i matlagning och hushållssysslor. Det är inget krav att ha tidigare erfarenhet från assistentyrket. B-körkort är en stor fördel.

Observera att det är kort ansökningstid och att rekryteringen sker löpande under ansökningstiden, vänta inte med din ansökan till sista ansökningsdag!

Sök jobbet!