Gävle 75% tjänst plus jour

Vi söker assistent till en gravt handikappad kvinna. Hon behöver assistans med det mesta i vardagen såsom förflyttningar, måltider, personlig omvårdnad, skötsel av hemmet och att komma ut på aktiviteter. Hon kommunicerar via kroppsspråk.

Vi söker en kvinna, någonstans i 50-års åldern, med en stor portion humor, som förstår att assistentrollen ställer höga krav på lyhördhet, flexibilitet och ansvarskänsla. Goda kunskaper i svenska är ett krav. B-körkort krävs då kunden har egen bil som assistenten kör.

Dygnet-runt assistans enligt ett 4-veckors schema där du har främst dygnslånga arbetspass men även en del dag-pass.

Välkommen med din ansökan!

Två assistenter till 26-årig tjej i Österfärnebo

Två av våra assistenter går vidare till studier och annat arbete, vi söker därför ersättare till dem. Assistansuppdraget gäller en glad tjej med autism, intellektuell funktionsnedsättning och viss rörelsenedsättning.

Assistansen ges genom ett praktiskt pedagogiskt arbetssätt varför det är fördelaktigt om du har utbildning och/eller erfarenhet kring detta och kunskaper om kognitiva funktionsnedsättningar. Viktiga egenskaper är att du är kreativ och pedagogisk i tanke och handling. Eftersom arbetet kräver förmåga till reflektion är det viktigt du har en inre trygghet grundad i en god självinsikt och självkännedom. Du ska vara rökfri och ha B körkort.

Teamet består av sex fantastiska assistenter med stort engagemang och ansvarskänsla för sitt arbete. Arbetstiderna är dygnslånga pass, vardagar såväl som helger, enligt ett 12-veckors schema.

Den ena tjänsten ska tillträdas omgående, den andra tjänsten i vår.

Välkommen med din ansökan snarast!

Välkommen med din ansökan!


Personlig assistent till kille på 27 år, Storvik

Vi söker nu personlig assistent till kille på 27 år med en muskelsjukdom. Han behöver assistans med alla slags vardagliga sysslor och aktiviteter inom såväl som utanför hemmet. Längre och kortare resor förekommer. Hans stora intresse är motorsport.

Du bör vara 25-35 år. Du måste ha god fysik och kan inte vara rökare. Körkort är ett krav då du kommer att köra kundens bil. Du behöver behärska svenska språket i tal och skrift. Självklara egenskaper är att du är ansvarstagande, lyhörd, positiv och mycket serviceinriktad. Vidare värdesätts öppenhet och förmåga till rak och ärlig kommunikation. Erfarenhet från arbete som assistent är en fördel men inget krav, de personliga egenskaperna är det som har störst betydelse.

Tjänsten är på halvtid och omfattar både dag- och nattarbete (jour), vardagar såväl som helger enligt ett rullande schema.

Välkommen med din ansökan!

Personlig assistent till kvinna 70+ i Söderhamn

Vi söker personlig assistent till en kvinna med rörelsenedsättning. Hon sitter i rullstol och behöver hjälp med de flesta vardagliga ting. Du ska vara kvinna över 40 år. Personliga egenskaper i form av lyhördhet, empati och flexibilitet är viktiga hos en personlig assistent. Goda kunskaper i svenska krävs. Tjänsten är på 50% och arbetstiderna 8-20, 8-15 samt 15-20. Preliminär tillträdesdag 1 december.

Välkommen med din ansökan!